Verslo pusryčiai „Iš laboratorijos į virtuvę: maisto inovacijos verslui“

Data: 2018 m. rugsėjo 25 d.

Vieta: Čiop Čiop Kaunas, V.Putvinskio g. 50, 44211 Kaunas

Kaip patobulinti maisto produktus? Kokias naujoves maisto sektoriuje kuria lietuvių mokslininkai?

Kviečiame Jus į verslo pusryčius, kuriuose ASU, VDU, KTU, LSMU ir LAMMC mokslininkai pristatys savo išradimus ir pasiūlymus verslininkams.

Norinčius daugiau sužinoti apie maisto pramonės inovacijas, kviečiame registruotis į individualius susitikimus su mokslo atstovais. Pusryčių metu bus pristatomi inovatyvūs vaisių ir daržovių produktai, inovatyvios augalinės žaliavos maistui, maisto papildų kokybės tyrimai, maisto biotechnologijos, agroinovacijų pritaikymas žemės ūkyje, pakuočių technologijos.



Vietų skaičius ribotas, suskubkite! Registracija: www.inovacijusavaite.lt 



Dalyviai:

ASU

  • prof. dr. Elvyra Jarienė „Inovatyvios augalinės žaliavos maistui“
  • doc. dr. Vytautas Liakas „Agroinovacijų pritaikymas žemės ūkyje“
  • doc. dr. Gediminas Vasiliauskas „Technologijų ir aplinkos saugos tyrimai“

VDU

  • prof. Saulius Mickevičius „Maisto biotechnologijos tyrimai Vytauto Didžiojo universitete“

KTU

  • dr. Paulius Danilovas „Bioskaidžios ir kompostuotinos maisto pakuotės“
  • Prof. Romas Gružauskas  „Gyvūninių žaliavų kokybė ir inovatyvių produktų kūrimas“

LSMU 

  • Prof. dr. Valdas Jakštas „Funkcinio maisto ir maisto papildų kokybės tyrimai“
  • Otilija Lieščinskaitė  „Vitamino D šaltinis gali būti ir juodasis šokoladas“
  • Prof. dr. Elena Bartkienė „Inovatyvių funkcionalesnių bei saugesnių žaliavų ir technologijų kūrimas maisto/pašarų pramonei, panaudojant tvarius agrobiologinius išteklius. Vartotojų maisto pasirinkimas ir ligų diagnostika“
  • LAMMC 
  • dr. Audrius Sasnauskas ir dr. Ramunė Bobinaitė „Inovatyvūs vaisių ir daržovių produktai ir technologijos“