Žemės ūkio ministerija kviečia teikti siūlymus mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos projektams vykdyti

Žemės ūkio ministerija kviečia asociacijas, sąjungas ir kitus socialinius ekonominius partnerius teikti siūlymus mokslinių tyrimų ir taikomosios veiklos (toliau – MTTV) projektams finansuoti, įvardijant svarbias, MTTV tyrimų pagalba spręstinas žemės ūkio, maisto ūkio, žuvininkystės ir kaimo plėtros srities problemas.

Teikiant siūlymus turi būti užpildoma nurodyta forma ( spausti čia), kurioje nurodoma siūlomo MTTV projekto tematika, taip pat siūlomo MTTV projekto problemos pagrindimas, tikslai, uždaviniai ir preliminarus lėšų poreikis.

Siekiant išvengti tyrimų pasikartojimo, ankstesniais metais ŽŪM finansuotų žemės ūkio, maisto ūkio, žuvininkystės ir kaimo plėtros mokslinių tyrimų ir (ar) taikomosios veiklos darbų sąrašus galima rasti ministerijos interneto svetainės skiltyje ,,Mokslinių tyrimų ir taikomoji veikla.

Atsižvelgiant į tai, kad lėšos, skirtos 2017 m. (ir vėlesniais metais) moksliniams tyrimams vykdyti, yra ribotos, prašome pateikti poreikį tik dėl pačių aktualiausių šiam laikotarpiui tyrimų.

Siūlymus prašome pateikti raštu adresu Gedimino pr. 19, LT-01103 Vilnius iki š. m. gruodžio 8 d. ant voko nurodant „Dėl siūlomų mokslinių tyrimų ir  taikomosios veiklos projektų“.

 

Žemės ūkio ministerijos informacija